Äntligen ny utställning

Nu har vi äntligen glädjen att meddela att ID:Trans kommer tillbaka. Under 2023 kommer vi att sätta upp en ny version av vår utställning och det kommer vi att göra i Malmköping där vi fått tag på en utställningslokal som är väldigt fin och som passar väldigt bra för just vår utställning. Detta är vi såklart mycket glada för.

Vår nästa utställning kommer att vara på temat ”ID:Trans – även för äldre” och vi kommer att ta ett ålderspositivt grepp på transfrågorna och även belysa problem i dagens samhälle som till exempel åldersdiskriminering och ålderism.

Något som passar väldigt bra eftersom Malmköpings klart mest kända litterära figur är hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann. Många är vi som har njutit av boken och även de härliga filmerna med Robert Gustafsson i huvudrollen.

Därför känns det extra kul att vi kunde boka in vår nästa utställning i just Malmköping. För alla som önskar att besöka utställningen så kommer vi att komma ut med mer information längre fram och detta kommer vi att lägga ut information om här på vår hemsida men också via våra sociala medier.

Nu väntar en lång vinter och vår med arbete för att färdigställa allt till vår utställning och detta ser vi naturligtvis väldigt mycket fram emot. Vi kommer också att bjuda in det lokala näringslivet samt politiken för att visa upp vad vi sysslat med och även visa vår uppskattning för den sponsring och den hjälp som politiken och företagen i Malmköping har gett oss.

De har verkligen velat att vi ska komma dit vilket känns extra roligt.

För alla er som redan nu planerar att besöka vår utställning i Malmköping så kan vi berätta att vi kommer att samarbeta med hotell och vandrarhem som vi rekommenderar. Detta gör att ni besökare enkelt kan resa hit från större delen av Sverige och sova kvar och på så vis ha gott om tid att se utställningen.

Vi ses i Malmköping!

Leave a Comment