Ännu en sponsor klar

Det börjar röra på sig när det gäller sponsorer till vår nya utställning, uppföljaren till ID:TRANS, och den här gången är det bgbildelar.se som vi har tecknat ett samarbete med. Detta är vi såklart oerhört tacksamma för och detta innebär att utställningen förmodligen kommer att bli av! När detta blev klart korkade vi faktiskt upp en flaska bubbel eftersom nu är det bara några småsaker som behöver lösas innan vi faktiskt kan boka in datum för den nya utställningen.

Med det sagt vill vi passa på att tacka vår nya sponsor. Utan ert stöd hade detta inte varit möjligt och vi är förstås djupt tacksamma för detta. Här vill vi också passa på att presentera vår nya sponsor för er läsare.

BG Bildelar är ett företag som har ett enormt stort utbud av bildelar till många olika bilmärken och modeller. Det går att beställa bildelar på nätet och det går att få hem dem snabbt tack vare BG Bildelars snabba och smidiga leveranser.

BG Bildelar har ett stort sortiment och i det sortimentet har de en bred variation med många olika typer av bildelar, reservdelar och mycket annat vilket gör att de kan erbjuda snabba och säkra leveranser till ett bra pris.

Något annat som är väldigt bra med BG Bildelar är att det inte krävs någon registrering för att handla där. När man ska söka efter bildelar till sin bil kan man göra det smidigt på BG Bildelars hemsida genom att fylla i sitt registreringsnummer. Man får då tack vare deras avancerade sökmotor bara upp de bildelar som passar till ens bil.

Med BG Bildelar är det med andra ord enkelt att hitta rätt bildelar. Sökfunktionen är nämligen automatiskt kopplad till ett register som visar vilken typ av bil den som söker har och vilka bildelar och reservdelar som fungerar ihop med den aktuella bilen.t hitta rätt med hjälp av en snabb sökning tack vare att du automatiskt kopplas upp mot vårt stora sortiment och snabbt kan hitta rätt bildelar och reservdelar.

Leave a Comment