Ny sponsor till utställningen

Vi är väldigt glada över att ännu en sponsor har valt att ansluta och stödja vår utställning. Den här gången rör det sig om Sängfabriken som erbjuder sängar av högsta kvalitet, bland annat kan man köpa en väldigt skön kontinentalsäng från dem och det är en typ av säng som har blivit oerhört populär den senaste tiden.

Vi hoppas att alla ni som gillar utställningen tittar närmare på just kontinentalsängar från Sängfabriken när det blir dags att köpa en ny säng nästa gång.

Något som är väldigt bra att ha i åtanke är att sömnen är väldigt viktig. Sömnen är också en väldigt stor del av livet då man tillbringar närmare en tredjedel av sin tid sovandes. Att investera i sin sömn är alltså ett väldigt bra sätt att investera i sig själv, både vad gäller sin personliga produktivitet men givetvis också i sitt eget välbefinnande vilket ju faktiskt är viktigare.

En annan viktig sak med att ha en skön kontinentalsäng är ju förstås att det blir väldigt härligt att ha sovmorgon i sängen med en sådan. Att ligga och dra sig i en stor skön säng en lördagsmorgon då man inte behöver ställa klockan och därmed bara kan njuta är förstås något som är väldigt härligt.

Med hjälp av denna sponsring kan vi nu börja blicka framåt 2023 och planera för den kommande utställningen då. Exakt hur den kommer att se ut är inte klart ännu men vi börjar komma längre och längre i planeringsstadiet och detta är ju givetvis då något som vi kommer att jobba med under hösten.

Mer information om nästa års utställning kommer längre fram så fortsätt att hålla utkik. Följ oss gärna här på hemsidan men också i våra sociala medie-kanaler! Där kommer massor av information om hur, när och var det är dags för nästa års utställning. Tack för att ni följer oss!

Leave a Comment