Tack till vår sponsor

Efter denna mycket lyckade utställning måste vi givetvis rikta ett stort tack till vår sponsor https://ht-ab.se/ som verkligen stått upp för att den här utställningen ska bli av och bidragit med ekonomiskt stöd. Bakom hemsidan står Heldors Trädgårdsservice som är ett företag som kan det mesta inom trädgård. Om man till exempel vill ha hjälp med att plantera en ny rabatt, beskära häcken eller få hjälp att klippa gräset är Heldors givetvis det bästa alternativet och vi kan varmt rekommendera att ni tar kontakt med dom för att få hjälp hemma i trädgården.

Något som är väldigt bra med dem är att såväl privatpersoner som kommuner och företag kan höra av sig till dem. Heldors gör med andra ord både stora och små jobb och det visar ju bara på att de har en väldigt stor bredd och mycket kompetens hos sig. Det är precis så ett bra företag ska drivas anser vi och vi är mycket glada över att vi har kunnat samarbeta med den här utställningen.

Nu planerar vi fler utställningar framöver och vår sponsorgrupp kommer att samlas för att titta på vilka fler vi kan dra in. Vi kommer att behöva fler sponsorer för att kunna genomföra större utställningar och som ni alla vet så var pandemin svår för alla som arbetar inom kultur och konst, vilket gör att förutsättningarna just nu inte är de bästa. Därför uppmärksammar vi vår sponsor lite extra med detta inlägg och tackar för hjälpen med att kunna genomföra utställningen som blev mycket uppskattad av våra besökare.

Vi hoppas att kunna göra om det och just därför är arbetet med att locka fler sponsorer igång. Vi är väldigt tacksamma mot Heldors som ställde upp och hoppas att de vill fortsätta samarbeta med oss även i framtiden.

Med det sagt behöver vi alltid fler ideella krafter så om någon vill vara med i en sammansvetsad grupp som jobbar med att få till konstutställningar är det bara att höra av sig.

Leave a Comment