Ett gigantiskt tack till Körkortsjakten

Vi på ID Trans vill uttrycka vår djupaste tacksamhet till Körkortsjakten för deras generösa stöd i vår nyss avslutade utställning ”Trans i det Moderna Samhället”. Deras bidrag har varit avgörande för framgången av denna betydelsefulla och upplysande utställning.

Utställningen ”Trans i det Moderna Samhället” har varit en resa av upptäckt, firande och upplysning. Genom en serie av konstverk, föreläsningar och interaktiva sessioner har vi utforskat och firat transpersoners liv och erfarenheter i dagens samhälle. Vi har strävat efter att skapa en plattform för dialog, förståelse och respekt, och det har varit en otroligt givande erfarenhet.

Körkortsjaktens bidrag har spelat en fundamental roll i att möjliggöra denna utställning. Inte bara finansiellt, utan även genom att bidra med resurser och expertis som har varit ovärderlig för vår organisation. Med deras hjälp har vi kunnat nå en bredare publik och skapa en mer dynamisk och engagerande upplevelse för våra besökare.

Det är också värt att notera att Körkortsjakten gör mer än att bara stödja konst och kultur. De tillhandahåller en oerhört värdefull tjänst för de som är på väg att ta körkort, speciellt genom att hjälpa dem att hitta tider för Risk 2 Stockholm. Detta är en tjänst som är särskilt viktig i dessa dagar, då väntetiderna kan vara långa och processen stressande. Genom att erbjuda en plattform där individer enkelt kan hitta och boka de nödvändiga kurserna, underlättar Körkortsjakten en kritisk del av körkortsprocessen.

Vi är tacksamma för att ha haft Körkortsjakten som partner i denna utställning. Deras stöd speglar en förståelse för och ett engagemang i sociala frågor och samhällsengagemang, vilket är avgörande för att skapa en mer inkluderande och förstående värld.

Vi ser fram emot framtida samarbeten och är glada över att ha haft möjligheten att arbeta med en så dedikerad och medveten organisation. Tillsammans har vi kunnat skapa något verkligt meningsfullt och vi hoppas att detta bara är början på en lång och fruktbar relation.

Ett stort tack igen till Körkortsjakten för deras stöd och till alla som deltog och bidrog till att göra ”Trans i det Moderna Samhället” till en framgång.

Leave a Comment